ON EGIN

Els nostres orígens / La nostra història

Sóc l’Ivan, un ferm amant de la cultura gastronòmica, del País Basc (i de Linyola!) i l’artífex d’On Egin. Un petit negoci on oferim un servei d’elaboració i entrega de plats cuinats (tradicionals i no tan tradicionals) a domicili.

Amb més de deu anys d’experiència davant dels fogons, comptem amb una àmplia proposta de plats elaborats amb ingredients de qualitat i de proximitat.

On Egin neix el 29 d’octubre de 2012 a Linyola (Lleida) davant la necessitat d’oferir menjar preparat de cuina tradicional amb un toc innovador per a tots els públics, però sobretot, per tota aquella gent que busca consumir plats saludables, saborosos i casolans en el seu dia a dia i no disposen de temps ni de ganes per cuinar-los ells mateixos

No et passa que mai tens temps per cuinar i acabes comprant plats precuinats al supermercat, econòmics però amb molts additius i químics?

Et fa mandra cuinar o simplement la cuina no és un dels teus punts forts, i per això busques opcions saludables de menjar preparat?

Els nostres valors: Qualitat, Proximitat & servei

A On Egin estem fermament compromesos amb la sostenibilitat. Apostem pels productes de la terra i de proximitat. D’aquesta manera, elaborem tots els nostres plats tenint especial cura dels productes i sobretot, respectant al màxim les propietats de cada ingredient. Per tal de garantir la qualitat que tant ens distingeix.

Ens importa el teu benestar i la teva salut. Volem conquistar el teu paladar i fer el teu dia a dia una mica més fàcil. Per això, elaborem els nostres plats amb molta delicadesa i treballem rigorosament per poder-te oferir un servei de qualitat, excel·lent i adaptat a les teves expectatives.

Perquè puguis dedicar-te de ple a què realment et motiva. Confia en la nostra professionalitat i deixa la teva alimentació en bones mans.

Sobre el xef

Soc l’Ivan Mata Maye, un linyolenc que després d’estudiar un Grau d’Administració i Direcció d’Empreses i un grau superior de Comerç vaig acabar convertint la meva passió i vocació per la cuina en el meu mood de vida.

Vaig començar fent encàrrecs per al meu entorn més proper. Fet que em va donar l’empenta necessària per emprendre aquest negoci amb molta il·lusió.

Per aquest motiu, vaig decidir estudiar hostaleria, guiat per la tradició familiar. Em vaig graduar com a tècnic de cuina a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. Vaig completar els meus estudis en el sector, realitzant les pràctiques al Puerto de Santa María, al sud d’Espanya, de la mà del prestigiós xef Ángel León, també conegut com a “Xef del mar”.

Per acabar, vaig consolidar la meva experiència i coneixements en altres llocs d’Europa com França, Àustria i Hongria. Gràcies a aquests viatges gastronòmics, he pogut plasmar en les meves receptes, els sabors més espectaculars perquè qui els tasti pugui viatjar a través dels meus plats.

Tens ganes de saber-ne més i de tastar el menú On Egin? Fes clic al botó i descobreix la nostra carta.