On Egin, de Linyola al teu plat
La nostra història
Em dic Ivan Mata Maye i sóc l’ànima d’On Egin.
Des de ben petit vaig créixer envoltat de cuina i tradició gastronòmica, i amb els anys vaig convertir aquella passió en la meva professió.
Sóc de Linyola i, alhora, tinc arrels basques, dues cultures que comparteixen un gran amor per la bona taula.
L’experiència que m’ha enriquit
i ha donat forma al meu estil
Estudis de cuina a l’Escola d’Hoteleria i Turisme
de Lleida.
Formació en diferents indrets d’Europa:
França, Àustria i Hongria.
Aprenentatge al costat del prestigiós xef Ángel León, conegut com el “xef del mar”.
El 2012 vaig fundar On Egin
A Linyola
Amb una idea molt clara: oferir menjar casolà i saludable per emportar (Take Away), preparat cada dia amb ingredients frescos i de proximitat, perquè tothom pugui gaudir de plats saborosos sense haver de cuinar.
Per què “On Egin”?
On Egin vol dir “bon profit” en euskera, i és exactament el que busco transmetre en cada plat.
No és només menjar per emportar, és una manera de compartir cultura, proximitat i passió per la cuina.
On Egin significa...
Producte local i de qualitat
Tots els nostres ingredients són de proximitat.
Salut i benestar
Plats equilibrats amb opcions veganes, vegetarianes i sense gluten.
Comoditat
Amb el servei
Take Away i menjar per emportar a domicili.










On ens trobaràs?
Carrer Església, 42,
25240, Linyola, Lleida
Cuina tradicional amb tocs de modernitat, elaborada amb productes locals i pensada perquè puguis gaudir-la a casa.
Els nostres sabors
Copyright 2025 © Tots els drets reservats On Egin – Disseny Web: Gemma Puigpinós