DATES ESPECIALS

On Egin per als teus esdeveniments

En aquest raconet On Egin, deixem a la teva disposició la nostra oferta de plats i menús per a les dates més especials i assenyalades com és Nadal. Perquè en aquesta època tan bonica, màgica i familiar, no t’hagis de preocupar per res. Únicament de fer la teva comanda i reservar-la amb antelació.

Ens fa especial il·lusió poder cuinar aquests menús tan especials… Per tal que tu i els teus gaudiu dels plats més tradicionals. Deixa-ho a les nostres mans. Fes clic al botó per descobrir els nostres menús de festes.

On Egin per als teus esdeveniments

A On Egin vetllem perquè totes les teves celebracions siguin especials i deixin bon sabor de boca. Per això, també elaborem diferents plats i menús adaptats a les teves necessitats. I sobretot, perquè si has d’organitzar una festa de la temàtica que sigui, com ara: un banquet, un dinar elegant, una comunió, una festa d’aniversari, una graduació, entre altres, només hagis de buscar el lloc on vols que se celebri.

No ens dediquem únicament a elaborar el menjar que hi serviràs. Si no que també oferim una experiència única, exclusiva i gourmet, que funciona en sintonia dels teus esdeveniments.

El nostre principal objectiu és aconseguir crear experiències gastronòmiques, gràcies al nostre honest i senzill respecte per als ingredients i productes de proximitat.